Termeni și condiții

1. Identitatea asociatiei si descrierea activitatii

Asociatia Stergem o Lacrima, CIF 38762160, cu sediul social in Iasi, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti, denumita in continuare Asociatia Stergem o Lacrima este organizație non-profit care s-a născut din simplu motiv si necesitatea de a participa foarte activ la îmbunătățirea situației actuale din România: unde, noua din zece copii din mediul rural, trăiesc în sărăcie.

2. Definitii:

Asociatia Stergem o Lacrima, CIF 38762160, cu sediul social in Iasi, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti, denumita in continuare Asociatia Stergem o Lacrima este organizație non-profit ce activeaza in judetul Iasi cu scopul de a ajuta copii/persoanele din mediul rural, ce traiesc in saracie.

Utilizator: orice persoana care viziteaza site-ul stergemolacrima.ro.

Donator: orice persoana fizica sau juridica care efectueaza o donatie pe site-ul stergemolacrima.ro. sau prin orice contract de sponsorizare/donatii cu ASOCIATIA STERGEM O LACRIMA

Donatie: orice suma pe care o persoana fizica/juridica o doneaza Asociatiei Stergem o Lacrima.

3. Continut – drepturi de proprietate intelectuala

Continutul site-ului stergemolacrima.ro. este integral proprietatea ASOCIATIA STERGEM O LACRIMA (Legea nr 8/1996) privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ASOCIATIA STERGEM O LACRIMA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

4. Exonerarea de raspundere

ASOCIATIA STERGEM O LACRIMA nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la stergemolacrima.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, stergemolacrima.ro. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. ASOCIATIA STERGEM O LACRIMA nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar stergemolacrima.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri.

ASOCIATIA STERGEM O LACRIMA are o raspundere limitata privind anumite probleme tehnice cu site-ul, de exemplu nefunctionare sau informatii eronate.

5. Drepturile si obligatiile Asociatiei:

ASOCIATIA STERGEM O LACRIMA isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul site-ului si a paginii de „Termeni si conditii” fara sa-i anunti pe utilizatori, de a nu posta anumite comentarii pe site care pot fi daunatoare imaginii asociatiei.

6. Drepturile si obligatiile donatorului:

Donatorul are obligatia de a nu furniza informatii false, atunci cand acesta efectueaza o donatie sau este semnat un contract de sponsorizare/donatie.

7. Prelucrarea datelor cu caracter personal

ASOCIATIA STERGEM O LACRIMA este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, stergemolacrima.ro. are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, contracte, reclama, marketing, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Donatorilor cu privire la chieltuielile Asociatiei.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a stergemolacrima.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre stergemolacrima.ro, pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, livrare, servicii de plata / bancare.

Donatorilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal.

Donatorii poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre ASOCIATIA STERGEM O LACRIMA la adresa contact@stergemolacrima.ro.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Donatiilor.

Stergemolacrima.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe stergemolacrima.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

8. Donatia

Donatia reprezinta suma de bani pe care o persoana fizica/juridical o doneaza catre Asociatie pentru a asigura buna desfasurare a activitatilor practicate de catre Asociatia Stergem o Lacrima.

Pentru a se putea realiza Donatie, Utilizatorul trebuie sa completeze formularul online de donatii sau sa solicite actele necesare realizarii unei donatii: contract etc.

Stergemolacrima.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge erori la inregistrarea donatiilor in contabilitate.

Stergemolacrima.ro. poate refuza o Donatie in urma unei notificari prealabile adresate Donatorului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

- esuarea / invalidarea tranzactiei online (daca este cazul);

- date incomplete sau incorecte ale Donatorului;

- alte motive obiective: in cazul in care Donatorului nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

9. Modificari ale Notei de informare

Daca ne decidem sa modificam prezenta nota de informare, vom publica o noua versiunea aici, care o va inlocui pe aceasta.Va multumim ca ne-ati incredintat datele dumneavoastra personale si ca ne-ati acordat timpul necesar pentru a citi nota noastra de informare cu privire la prelucrarea datelor personale. Va rugam nu ezitati sa ne contactati, daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si modul in care le prelucram.

Publicat la data de 17.08.2020 de catre Asociatia Stergem o Lacrima